Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Monday, May 21, 2012

2 kind of jobs

both are in different biznes...mcm la kental sgt kan..hopefully i can do it..!!!!!


p/s : kumpul duit bebanyak

Thursday, May 10, 2012

interview

yesterday i had an interview in  KL at an oil n gas company for the post of Document controller.
this time was my first time being interviewed by a MAT SALLEH.klas jah..terbelit2 lidah i tau..ahaha..tapi i manage tu answer all his question.die paham ke dak.ntah la.hahahaha..i have give my best affort for that interview.ada rezeki keje la i kat situ.xde i rdha je..

p/s : i rase i rezeki nye pg interview je.maybe CV i terlampau bagus.tp performance i during interview x bagus kot.ahahaha

Saturday, May 5, 2012

awkward moment

when someone added you as a friend in one of the social network was your friend's husband..and it come so super surprisingly when you got through his marital status shows that he is single..he also did not put his wife n daughter's photo (famili photo)..

p/s : semoga bakal suami i nanti xdela buat perangai macam ni..manusia xpernah nak cukup dengan ape yang ade..semoga i and famili x tergolong dalam orang2 yang macam tu..

Friday, May 4, 2012

doa dimurah kan rezeki


Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu  DhuhaMu, kecantikannya adalah kecantikanMu,
keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu,
kekuasaanitu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika  di dalam bumi, keluarkanlah,
jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu,
limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

p/s : doa solat sunat dhuha..rajin2 kan la diri ini buat solat dhuha..