Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Sunday, March 11, 2012

lasagna kukus

tada!!!

for dinner tonite i cooked a steam lasagna..xtau la sedap ke x..tapi boleh la telan dan di makan abes tanpa terbuang2..ahahaha..this was my first trial..kukus kot..uols penah ke buat y kukus punye..mesti semua masak guna oven kan..kukus pon jadi tau..

ni rupa setelah di letak dlm mangkuk

ni rupa lapisan2 die..kire jadi la ni kan..

cheese die melekat pada foil paper time steam tu..so permukaan y patut nye di selaputi oleh cheese memang la xkan nampak walaupon i dah letak 3keping cheese.. and so rase cheese xde la bape sangat..i rebus tau kulit lasagna..

p/s : mummy i xpenah makan pon lasagna..tetibe macam alolololo plak hati ni bile dengar mummy i cakap xpenah makan lasagna..mummy i boley makan kulit and inti asing2..huhu

resepi ini telah di amek dari belog KAK HABIBAH (klik ye)





0 comments: