Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Saturday, March 31, 2012

Kosong - Najwa Latif (studio version)

p/s : kau jadikan diri ku kosong kosong..

D'Masiv - Cinta Ini Membunuhku with Lyrics ~!

p/s :kau hancurkan aku dengan sikap mu,xsadar kah kau telah menyakiti ku...

Friday, March 30, 2012

Ustaz Don Daniyal - Kesan Heboh Pertunangan

p/s : hermm..kira hari tu i buat dengan cara betol tapi masih ade lagi kekurangan jugak kot..n putus tunang pon x salah jugak..

Wednesday, March 28, 2012

LOVE

im in love to my ownself..this i love myself more than others..

p/s : boley buat sesuka hati..xde sape nak marah..i tau la nak jagai diri i ni..!!!

Tuesday, March 27, 2012

Anji - Berhenti Di Kamu (Official Music Video) 1280x720



p/s : rosak sudah aku.....(hati ku)

Monday, March 26, 2012

i'm sorry

I know that you're gonna hate me
For saying these words right now
But I ain't got no choice
I just have to let it out
Cause you see lately something's

Changed in my mind
Seems the fire within me has died
I'm a stranger to myself, don't wanna feel this way
You're so sweet, so lovely
But even so I let go
I don't know
What's taking over me?
Your loving arms reach out for me
But even so I let go
I gotta find my way home
Baby I'm sorry even now you're here I'm lonely
I'm so selfish, I ain't worthy of your heart
Wait here, and watch me walk away
I'm sorry, here's the ending to our story
When we're close I still feel like we're worlds apart
I can't stay, cause with you baby
I'm so lonely
Baby I'm so lonely
You didn't create this problem
All of this is my own fault
I can swear to God that I've been ready to break up from the start
When you hold me I feel so out of place
I feel trapped I wanna run away
How come when I'm met by love it makes me weak and empty?
Cause I'm just another girl, who's tired of being lonely
I can't take it anymore goodbye
Cause I'm just another girl
Who's tired of it all
I just cannot stay cause with you baby
I'm so lonely,
Baby I'm so lonely,

Sunday, March 25, 2012

ALLAH kan ade

kadang2 mengadu pada yang ESA lagi bagus.........


p/s : semangat dah hilang..xtau cmne nak terus kan..

Tuesday, March 20, 2012

further study

tengah memikir..nak sambung master kat university mane ni..???!!!!


p/s : baek sambung belaja..cari keje elok2..kumpul duit..abes cite..yang laen2..kendian la pikior nye..

Friday, March 16, 2012

dream

last nite was dreaming of my late abah..bile terjaga air mata menitik..mimpi sedih kot..


p/s : it make me realized dat i am so RINDU to a guy who named ABD LATIF (masa terjaga dari tido tu)

Tuesday, March 13, 2012

Coldplay - Paradise



p/s : "this song was so related to what i feels to the world now" sighs..

Sunday, March 11, 2012

lasagna kukus

tada!!!

for dinner tonite i cooked a steam lasagna..xtau la sedap ke x..tapi boleh la telan dan di makan abes tanpa terbuang2..ahahaha..this was my first trial..kukus kot..uols penah ke buat y kukus punye..mesti semua masak guna oven kan..kukus pon jadi tau..

ni rupa setelah di letak dlm mangkuk

ni rupa lapisan2 die..kire jadi la ni kan..

cheese die melekat pada foil paper time steam tu..so permukaan y patut nye di selaputi oleh cheese memang la xkan nampak walaupon i dah letak 3keping cheese.. and so rase cheese xde la bape sangat..i rebus tau kulit lasagna..

p/s : mummy i xpenah makan pon lasagna..tetibe macam alolololo plak hati ni bile dengar mummy i cakap xpenah makan lasagna..mummy i boley makan kulit and inti asing2..huhu

resepi ini telah di amek dari belog KAK HABIBAH (klik ye)





Friday, March 9, 2012

old time..





p/s : missed the old time that i had spent with them..love u all forever..









Thursday, March 8, 2012

Baby Bi


this photo was taken on her 1st day when she came to my life..how so shiny and clean..but now after a year she has being with me..many scratch can be found on her body..poor my big baby bi..

p/s : now dah x cuci sebulan pon..abes masham baby bi i..

Wednesday, March 7, 2012

Asmidar - Biar Sampai Ke Bintang (Studio Version)



p/s : kene usaha kuat untuk dapat ape yang kita ingini..

Tuesday, March 6, 2012

recently favourite food


since last two weeks..the most food that i would find first at pasar malam was the laksam..


makcik ni punye laksam memey terbaek wokk..bukan sebarang orang yang jual..orang jawa jugak yg jual..it cost me rm3.50 here..

p/s : laksam dari kelantan ke terengganu eh...??? matilah xtau..

JODOH

kalau dah JODOH x kemane

kalau dah xde JODOH redha je lah

buat ape berumah tangga kalau diri masih x percaya
buat ape berumah tangga kalau masih x sedia
buat ape berumah tangga kalau iman x kuat lagi
buat ape berumah tangga kalau asek buruk sangka
buat ape berumah tangga kalau diri agung kan manusia dari yang ESA
buat ape berumah tangga kalau anggap diri xpenah akui salah sendiri
buat ape berumah tangga kalau diri degil nye kuat
buat ape berumah tangga kalau diri ada sifat cemburu buta

"Dialah yang menciptakan kamu dari diri yang satu dan daripadanya Dia menciptakan isteri agar kamu merasa senang kepadanya."

p/s : buat ape berumah tangga kalau x rasa bahagia