Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Tuesday, February 28, 2012

DIY Veil (i pon nak buat jugak sendiri)

ekekeke...


mesti dah banyak entri cmni kan..i pon nak buat jugak la..memandang majlis adalah bulan 11 kang..so i akan buat veil sendiri yang senang2 dan simple..almaklum la..i ni x berseni kot..tangan x berbedung..kejung je..garis lurus pon xleh..ahahahahaha..

i dah banyak2 kali google cmne nak diy veil..ade satu blogger ni..die buat diy veil untuk akak die..n i sgt suka cara die buat senang sangat2..ni link die klik2 ok kalau nak tau cmne die diy..

DIY Project : Veil untuk Akad Nikah




i nak diy veil i jadi cmni..

p/s : adeh skang ni pening lak..nak kne buat dua veil ke..????

0 comments: