Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Wednesday, January 11, 2012

roh nye masih berada disisi..

and i dah stat ajak gadoh2 with other cousin..oh sori bukan ajak gadoh..tapi nak mengajo erti tangungjawab..tapi well..susah nak ajo orang y bijak pandai ni..die aje yang betol..siap die kate i ni tak paham kosa kata..adoiyai..yela i ni kan bukan orang melayu asli..tak pandai plak tu..subjek BM pon b3 je time spm..lol..dah la xpandai..xtau nak terima perasaan orang laen..kate mutual need bagai..then, perasaan orang laen tak de plak die nak paham ke..???

p/s : to embah..i am sori becuase buat roh you sedih..i dah stop nak mengajo depa2 tu..pandai2 la depa nanti bile dah ade famili sendiri..

mummy i pesan..kalau layan org sewel..kang kite pon ikut sewel..(sikit je lg nak sewel ni..ahahaha)

ko kate i ungkit..u pon sendiri ungkit jugak sudah nye..but now i nak remain silent dah..tu je la y last..aptb!!!

0 comments: