Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Monday, November 28, 2011

padini sale

u oll pagi ke..i pegi kot..pegi ngan guard i..guard i suka barang padini..ahahah..tak boley blah kan ayat..belagak giler punye ayat..alah..guard i sanggup pegi time ade sale je..takde sale..tengok jela..beli pon sehelai je kot..gitu..


alkesahnye..i dapat tau ade sale kt padini dari radio hitzdotfm hari jumaat lepas..giler excited sampai terus kol guard i tu..ingat nk pegi sorang je..beli kan je untuk die..tapi guard i ni kuat tacing..jadi kene la bawak die..after pegi kenduri kahwen kawan i kt hulu langat tu pas hnta acom..terus je pegi jaya jucso alpha angel kat wangsa maju tu..

ramai orang kot..i memang takde napsu nk membeli..sebab baru je abeskan duit sampai satus lebih kat shoping online(mati la kalau guard baca ni..kompem die bebel)..tapi i pau jugak guard i dengan ladies skirt gitu..dalam banyak2 barang we all amek..skirt i paling mahal gitu..ni gara2 pakai rembat je..nampak je 70% less pakai amek je tanpa tengok pada price nye..cek pon time dah nak bayo.ahaha..

padini sale ni sangat susah nak tau bile die sale..die xheboh2 kot..dalam banyak2 chanel radio..hitzdotfm je ade kuar iklan die..nasib la i dengar hitzdotfm..tq hitzdotfm..ahahahah..


skirt yang i pau..

Friday, November 25, 2011

being reservation

dengan kata bahasa melayu nye i udah bertunang pada 13/11/2011...semua nye diadakan secara simple mimple..ade jugak kata i buat secara by sudden..memang itu yang di plan kan..ahahahaha..yang penting time kenduri kawen nye i akan heboh kan secara besar besaran..venue nye da ade da..kat masjid sultan ibrahim kuala selangor..klas kan jah..ko ade ke nak buat kenduri kawen kat masjid..lagi berkat gitu..tapi tarikh nye tak kompem lagi..ahahahaha..


justeru itu..i perlu la menjaga adab seorang yang berdarah manis..gitu..

p/s: lambat nk hupdate post..yang i pegi bandung pon i xhupdate..bende da basi..jadi nye malas udah..bio kan aje..sape suh xde mase kan..selalu wonder..camne la orang2 laen boley ade mase untuk hupdate blog die..haish..