Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Monday, August 15, 2011

perubahan..


semua orang berubah..i pon nak brubah..which i mean interms of my dressing..wak roza selalu bising i..pasal my dressing..tak mencakupi syarak..ermm..tudung tak labuh..baju pon xlabuh..xpkai stokin..dalam hati ini ade rase nak pkai labuh2..tapi duit tak dok nak beli yang beso2 punye dress..duit abes ke bende laen..adeh..


for now..i suka hijab style Heliza Helmi..canti dan mencakupi syarak nye..

cantik kan..ni amek kat pehbuk fan page Heliza Helmi

lately jugak teringin nak pakai jubah..tapi i prefer jubah yang simple je..tak nak yang fancy2 tu..ermm..for now..i pkai je baju yang i ade je la dulu..t-shirt yang ade i akan sarung kan lagi dengan cardigan..tapi kat lengan plak melekat..adeh..sangat mencabar zaman sekarang ni..kan

semoga..di perkuat kan hati ini melawan napsu diri sediri..amen..berubah la pelan2..tak mo drastik2..takot tak istikomah plak..

lastly (doa ye..tolong amen kan)..ya Rab..murah kan rejeki ku yang bernama Siti Rasidah bintul Rudzah..semoga rejeki yang diberikan kepada ku ini..dapat disalurkan ke jalan yang di redhai Mu ya Rab..amen ya rabbal a lamin..

1 comments:

~nadyahoney~ said...

aminnn..semoga dapat istiqamah dlm setiap perubahan..