Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Sunday, May 8, 2011

Vaseline hilangkan calar di kereta

di atas adalah gambar minyak vaseline ye anda2 sekalian..selain digunakan untuk kulit yang kering..vaseline ni jugak boley menghilang kan kesan2 calar kecik kat kerete anda..dan i telah pon melakukan nye..terbukti berkesan..hati yang bercalar dulu sudah shining kembali tatkala melihat my BLB i xde da kesan calar2 tu..hati i sangat release..ahahaha..xdela jeles tengok kete org laen yang tak de calar tu..


mula2 ingat nk guna losyen..konon2 nye nak hilang kan kesan2 polish kat Baby B (name of my BLB)..losyen kat rumah ni semua lokpi punye..mahal lak tu..takot kene marah..rembat je die punya vaseline..cuba cuba..kat semua badan Baby B yang bercalar..hilang lak..sangat teruja..kalau tau xyah nk gi polish..bayo memahal..same je nampak lagi..

p/s : sape2 ade kete..kalau ade minor calar kat kete u all..guna la vaseline tau..tonyoh2 sikit..hilang da calar tu..














0 comments: