Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Tuesday, May 24, 2011

i yang perihatin



kalau terasa nak jadi orang mutan..sila sokong projek ni ye...eee..

Monday, May 9, 2011

bilik rm130 sebulan untuk di sewa..urgent!!!

sape2 nak sewa bilik kat area sri gombak..located betol2 seberang ngan giant batu cave tu..nama tempat adelah batu caves centrepoint..nak kepastian..sila cari kat google map..ade da..kat bahagian image pon da ade tunjuk gmbar sekitar kawasan rumah ni..boley ar cari i kalau berminat..sila mesej i kat fesbuk i..u all kena klik kat banner fesbuk i kat sebelah tu ye..bilik rege rm130 sebulan..nak pompuan muslimah..yang bekerja..kalau die part time student pon boley dipertimbangkan..kalau nak share bilik tu ngan kawan korang sendiri pon boley..rumah da ade dapor and gas tempat masak la..peti ais pon ade..tv pon da ade..mesin basuh pon da ade...bil air dan letrik kira bahagi berapa orang ade dalam rumah nanti..

Sunday, May 8, 2011

Vaseline hilangkan calar di kereta

di atas adalah gambar minyak vaseline ye anda2 sekalian..selain digunakan untuk kulit yang kering..vaseline ni jugak boley menghilang kan kesan2 calar kecik kat kerete anda..dan i telah pon melakukan nye..terbukti berkesan..hati yang bercalar dulu sudah shining kembali tatkala melihat my BLB i xde da kesan calar2 tu..hati i sangat release..ahahaha..xdela jeles tengok kete org laen yang tak de calar tu..


mula2 ingat nk guna losyen..konon2 nye nak hilang kan kesan2 polish kat Baby B (name of my BLB)..losyen kat rumah ni semua lokpi punye..mahal lak tu..takot kene marah..rembat je die punya vaseline..cuba cuba..kat semua badan Baby B yang bercalar..hilang lak..sangat teruja..kalau tau xyah nk gi polish..bayo memahal..same je nampak lagi..

p/s : sape2 ade kete..kalau ade minor calar kat kete u all..guna la vaseline tau..tonyoh2 sikit..hilang da calar tu..