Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Wednesday, December 1, 2010

setel

haha..kerja i dah selesai..mari kite bukak buku baru gitu..i dah buat ape yang patut..i dah tolong semua pihak..tapi maybe..cara i salah kot..wat eva..tapi yang pasti kerja i sudah selesai..


p/s : sila sakit hati kat i..and lagi satu..sila paham kan disini..i ade dua en jendol ye..yang 1 tu mmg la xbf i y bernama safri arif..tapi lagi 1 jendol ni name die din..ala..my schoolmate..aka bestfren..aka devilpatner..and now mydevilpatner ni bekerja kat bawah opis i kot..adeh..ade plak yang salah paham selama ni..uhuhu..kelaka nye..xpasal2 ade orang kol pagi2 bagitau gf die sudah salah paham..hailah manusia..senang nye la kene tipu..dan senang nye la bersalah paham pada penulisan i ni..haish..len kali papehal tnye la dulu tuan badan..bukan tanye bf u tu..sofuni la u ni gigirl..tapi salah i gak kan..pakai tarok je title jendol tu kat sape2..kan u dah salah phm..so kat sini..i dah perbetul kan silap i..so pada u to..either nak caye ke tak..its up to u then..jangan gadoh2 ngn bf u tu ye..this is totally misunderstanding..hai lah u ni..buat i tergelak pepagi..so u pon setuju la kan dengan title jendol tu tok bf u tu kan..agagaga..

0 comments: