Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Thursday, December 2, 2010

merisik

actually bukan proper merisik pon..baru nak di kenen2 kan oleh pihak mak2..haha..sangat kelaka dis story..dan sangat kelaka bile mendapat respon dari pihak lelaki itu sendiri..die sangat gelabah noknok..haha..perlu ke nak post kat wall i..siap cakap make it clear..watdeshut..haha..perlu ke make it clear ngan i.. supposedly..make it clear ngan mak u la kan ci laki oi..haish..mak u yang kol mak i dulu..tanye kan pasal i..so..pandai2 la u setel kan hal tu..


one of my fren..perasan la post cik laki ni..and my fren ni sangat marah pada ci laki ni..my fren cakap..cara cik laki itu boley menjatuh kan maruah dan sangat kebudak budakan nye..kire buat i malu la..kot2 nanti ade y tersalah paham cakap yang i ni terhegeh2 plak..

i releks kan saja udah..buat ape nk pening2..tapi sila la setel kan masalah tu dengan cara yang matang ye..

p/s : ni dah kene kenen2 kan..pasni kang xpasal2 kene pinang secara mengejut..takot la..rase seram..

0 comments: