Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Sunday, November 21, 2010

pemalas

ok..i admit that i am pemalas..tapi ape kaitan nye dengan mogok x bagi kawen..bersangkutan ke dengan malas i ni..ade ke..i buat2 mogok malas sebab mummy i x bagi kawen..haish..tersenyum2 jengkel i di tempat tido y best tu..ade jugak orang pikir i cmtu..choi2..


padahal i memang malas pon..semua la malas..buat keje lambat..tau nak abes kan duit je..

ade sebab i malas kan..bukan nye sengaja nak malas..let say u all kat tempat i..kemas2 bagai nak rak..xsampai sehari dah sepah balik..alang2 dah sepah..bio sepah betol2..tunggu la balik i rase rajin nak kemas..baru la i kemas..x gitu..haha..sebab ni la telahir nye sifat i yang suka membebel kat rumah..

lagi satu..maybe sebab dah tersedia bersepah..so i xtau nk start dari mane..die jadi blur and secara spontan nye menyebabkab i jadi lambat je nak start buat keje..yela kene plan untuk mengemas ni..al maklum la..bukan i yang buat sepah..kalau i yang buat..i tau la..pastu dah bersepah..dah tolong kemas..sebok dok komplen i simpan barang macam i sorok barang la..pakai tangkap muat simpan barang la..padahal dah memang camtu..i follow jela..huhu...

sekurang2nye..i kemas kan la jugak walau xsemegah anak2 dara y rajin itu..

p/s : lihat lah nanti..bila i da ade rumah i sendiri..xkan bersepah macam rumah mummy i..dan ini sudah terbukti bile i di rumah bujang i sendiri..teng..teng..teng..xcaye tnye la budak2 rumah i..ok!!!

0 comments: