Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Sunday, October 3, 2010

my convo day

janji ngan mummy and abg apit..kol5a.m da siap2 kua rumah..last2 kol5 a.m pon xsiap lg..haha..kua rumah dalam 5.30 a.m ye..singgah solat subuh kat ijok..managed to arrive at iium at 7 a.m sharp kot..not so sure..time sampai tu..xramai lagi student and parent yang ade..mummy i sibok nak beli bunge..siap pesan xmo ade patung2..nak bunga fresh..so we all pegi la singgah jap kt stall jual bunge..my mummy ordered 10 red rose..pastu leh lak mummy i xtau nk tulis ape kt kad..i la y tulis..i yang tulis..i jugak la yang dapat..haha..

ni bunga yang mummy belikan..ade bear kecik tu acomey yang bagi...huhu..

ni gambar before entring the hall..

tengah que..i orang y belakang sekali..kesian..

ni turn i da nak dekat da..

time ni i nak tunjuk peace kat kamera..tapi sebab terlampo dupdap..lupa..terus nak turun je..haha..

bergamba dengan family..

bergamba dengan acomey and mummy..

overall..akhir nye saya graduated jugak dari iium..fuh..selama 4 tahun belajar..abes jugak akhir nye..next week nak pulang kan jubah..tp ade misi laen perlu dilaksanakan..mintak2..itu en ko and acom dua2 avaiable la hari tu..yeay..!!

p/s : tq to mummy..bagi bunga even thou bunga tu mummy jugak yang simpan..mummy kuar duit..mummy jugak yang amek balik..hoho..sayang mummy..sayang my family..nak cari duit banyak2 nak bagi kat mummy jutawan i..!!!

0 comments: