Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Monday, July 5, 2010

im a new worker

i baru je kot dengan keje ni..dulu i study bende laen..i tau..kite kene belaja dari kesilapan..tapi i rase i xde buat silap..maybe cara i terang kan itu saja yang terbelit2 saja lidah ini di buat nye..so..tidak perlu la memperlekehkan i..tercabar i tau..and one more thing..xperlula kot nak gelak2 kan i..bende tu simple je..tapi u saje yang pergi putar alam kan hal itu..kan2..

orang yang lagi profesional pon xde la plak buat macam ape yang u telah lakukan..lagi la dey all ulang lagi sekali bagi i paham..i suka orang cmtu..u tu..lagi2 da tau kot i ni budak baru..perlu ke buat macam itu..xpe2..u telah membuat kan i lebih bersemangat untuk kerja..

cayok2 for me..dont give up..u can do it by your own self next time..learns everything u needs..dont forget to write it down all the information u get..

p/s: hari ni keje kelam kabut..wah2

0 comments: