Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Wednesday, July 7, 2010

i-city dah tak macam dulu..

tadi..i went to i-city with encik saha..wah2..i-city da tak macam dulu..makin banyak lampu dah..parking pon da bebayo da..ade kfc..ade piza hut..ade kedai makan western food..macam2 kedai ada la..tempat karaoke pon ade..

kalo awal tahun hari tu i pegi with my senior time study dulu..ade snow world kan..snow world da xde da ye u all semua..cuma deco lampu2 kat luar sahaja makin bertambah..da ade patung binatang macam2 jenis pon ade..rupa zoo pon ade da i-city ni..

kalo nak save bajet..pegi la naek moto..parking free..wah2..tawaf la bejalan kaki 1 i-city tu ye u all..sampai basah ketiak..keh2..

gamba ni was taken last april..with my senior..tempat ni da xde ye
she's also my senior..dua2 mereka ini sangat comel kan..wah2..scene ni pon da tak de jugak ye..

below are the the latest picture visiting i-city with encik saha plak..wah2..
ni cara i dongak tengok encik saha..kunun2 nak buat kitty eyes tapi xjadik..haha..encik saha ni tinggi tau..183cm tinggi ye..bayang kan..kalo nak cakap2 ngan die sambil berjalan..kene dongak2 kepala je..hoho..(jangan marah tuan empunya badan yek)
ni i dengan sape ni..encik saha ke..tapi tinggi da nak sama ngan i ni kan..teeeet..??!!!
mamat ni lagi..haish..suka die menyebok tepi i..maklum la..i kan feymesh lagi cute..tapi mamat ni je la yang nak sangat amek gamba ngan i..haha..orang len tengok je kat tepi2 tu..encik saha plak tukang amek gamba je..??!!
last picture..taken by encik saha..beria die suh i posing dengan lampu2 itu..i posing la sebarang cute yang boley..wah2..

p/s : kames ni i ade date ngn jacob kat sunway..yuhu..tak sabo rase nye..encik saha lagi tukang temankan i ngedate ngan jacob..wah2..tq encik saha..i lioke u..

2 comments:

Anonymous said...

jacob twilight....best nyeee..... predator pon best gak kan..huhuhuh....teringin nk follow....;)

cocoemonella said...

wah wah..angah tmasuk skli ta ni? ke date ngn en. saha je?