Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Sunday, July 11, 2010

becoming 24..

wah2..less then one week..i'll turn to 24..my numbers of age..adeh..when i see back into myself..what i found was i'm still a little cutey girl of my mummy in myself..haha..

yelah..bangun pon lambat lagi..kene kejut kan pulak tu..masak pon tak pandai lagi..yang simple2 tu boley la..kemas rumah pon ..like my mummy said..tak sempurna la semua keje2 rumah yang i buat..perangai pon still childish sangat2..hoho..

mummy always said..i ni tak layak lagi begelar a wife and a mom..haha..bile pikir balik..betol kot..tu yang sampai sekarang ni..tak kawen2 lagi..dok verangan je lebih..sampai nak belajar and praktis bende2 tok menjadi kan i seorang wife yang berkaliber always terbantut..haha..

until now..boley tak..i mintak besday present for this year a psp..haha..abes la konpem men game je pasni..tak de mase nak cari bf da..haha..tu pon kalau dapat psp..huhu..

the most important thing..that will make me cherish on my besday is..i wants all my friend remember and remembered always my besday date..present is not important for me..wishes and prayers for me from u all thats made me the most hepiest besday girls on that day..huhu..

P/S : to all my blogger friends..18th july is my besday..so wish me on date day ye..i'm waiting for that..huhu..agak2..en.saha tau ke besday i bile..eeee

2 comments:

xazryx said...

countdown 7 hari lg besdey smp hehe .

fndrocka said...

selamat menymbut hari lahir yang ke 24tahun 5 hari!