Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Friday, June 25, 2010

hi all..

pagi2 lagi i da nak tulis berkenaan hal ini..kol 9 tepat i start menaip..

kepada yang berkenaan..
sila jangan cepat melatah pada cara and gaya penulisan i..kalo terasa pon..i rase xperlu la sampai nak terasa hati..terasa kene perli ke..and kalo u nak suruh kawan2 u baca blog i..sila kan..but sila la sekali klik pada iklan nuffnag i ye..huhu..die sudah menjadi milik kamu..jangan risau..more over..i xde plak mention name2 betol u all kan..so tak de sape boley kesan kamu..and kenal kamu ye..

and please one more thing..if kawan kamu tu simpati sangat dengan kamu..just keep in silent sudah..no need mengata yang bukan2 if dey all xtau menahu and kenal i sebetol nye..ok..

setakat ni..i rase xpenah plak mengata hal yang buruk2 pasal u all kan..ermm..that make me keep on thinking..tang celah mane la yang buat u rase terasa sangat with my writnig ye..huk2..

i rase no need to me to say sori..sebab i xde buat salah pape..kamu2 itu saja yang perlu berfikiran positif and open minded..me and him is past..kamu kena la terima kan..i xdela nak pegi jadi pengemis pada dia itu after what had he done to me..after this da xde da entri pasal die..jangan risau ok..

u kene paham i..blogger memang camni..meluah kan ape yang die rase perlu..malaysia kan ade freedom to voice up something..paham sudah kah kamu2 itu..

p/s : ini blog i..i tulis ape yang i rase bagi i perlu and blog adalah salah satu tempat i luah kan rasa hati i ni..i bukan bukak rahsia peribadi i..i still lagi tapis2 jugak penulisan i..secret is still secret of mine..

0 comments: