Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Monday, May 31, 2010

go to kedah..

last weekend..i ikut my kezen pegi kedah..attending wedding abang pada kawan kezen i tu..we all bertolak dari rumah i dalam kol5..benti jap kat tapah..from tapah..my kezen bagi i drive..1st time tau i drive jauh sampai ke kedah..dengan hujan lagi..so adventurous la..hua2..at the end..we all sampai dengan selamat ke destinasi yang di tuju..cewah..

ahad..pagi2 lagi we all da bangun..bukan nye nak tolong orang rewang ke ape..we all kua gi jalan2 ke pantai merdeka..nak start kenduri baru balik..kari orang kedah memang kaw la..mantop..sedap tau..agak2 da puas dok lepak2..amek2 gmba kat kenduri tu..we all gi pekan sungai petani plak..we all kan xbiasa kat pekan tu..then xtau nk gi mane2..end up nye tengok movie je..movie andartu terlampau : 21 hari mencari cinta..overall cite tu hampeh..tapi naseb la ade part time abon tu yang kelakar..kire xde la rugi sgt duit tiket tu kan..huhu..

below some pictures yang i sempat nak snap2..huhu..bagi bukti yang i btol2 gi kedah ok..


p/s : thanks to mummy bagi i jalan2 sampai ke kedah..siap bagi duit blanje lagi..yeay!!

1 comments:

mysara said...

ish...bestnyer jalan jauh2 ni....;)