Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Monday, April 19, 2010

cockroach..


tolong la..umah i banyak lipas la..terkejut2 j i tau kalo kat dapo or tandas..tau2 die jalan terkedek2 atas kaki i..eee..geli tau terasa kaki die yang banyak tu..eee

kat umah i ni..cuaca ok je..cuma panas sangat kalo dalam rumah ni..berhabang sangat la..macam dok dalam oven..kipas semua pasang full..

time sejuk cuma hanya pada waktu tengah malam sehiangga la kol 8pg gitu..pas2 tu..da panas..da la i ni jenis malas mandi..cepat je la busyuk..ngungungungu..

i rase sebab panas ni la kan tu yang abg and akak2 lipas ni kua dari tempat persembunyian depa2..yela..depa panas kot..depa g lepak2 kat bilik mandi..sojuk kata nye..huhu..yela..kadang tu i tengok satu geng lepak kat bawah kolah..kat ceruk2 area bilik mandi tu..heaven kot bagi depa2 itu..hermm..xtau la..nk tnaye..xde respon..lg la depa2 tu buat dek je..kne siram air bertempiaran la depa lari terkedek..kalo da ajal..kene la ketok ngan gayong..hoho..sian kan..

camne la nak bg depa2 ni xlepak2 secara open..geram la..huhu..


::those pictures taken from google::

1 comments:

tujuhhariseminggu said...

uih... lipaaaassshhhhhh.... nanges tgk lipas... takoot... :)