Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Thursday, March 4, 2010

ummatic week

jalan2 over the world la last wednesday..
jalan2 gi middle east..negara arab la..hoho..
i xamek gamba sangat..tapi model i ade la..
we all g syria..yemen..arab saudi..turkey..libya..sudan..
banyak lagi la negara islam yang we all pegi..
jangan jeles..hoho..


truely..i x pg on..jalan2 kat both pameran ummatic week kt uni i ni je..hoho..nowdays..uni i ni banyak sangat event..penat la nak g tengok2..hoho..ummatic week ni..expo nak kenal2 kan negara2 islam yang laen..almaklum la..uni i ni kan international..so banyak la student foreigner dari negara2 islam dok datang study kt uni i..bile time ummatic week ni..depa2 pon dok sebok la expose kan depa punye negara sendiri..macam2 la depa buat..siap ade culture nite lagi tu..macam2 jenis persembahan la yang ade..jenuh tengok..yang paling penting..makan free pon dapat..hahakahakhakahk..

1 comments:

Billet-DOux said...

bestnye.

*makanana free yang kena highlight tu.. heheh