Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Tuesday, March 30, 2010

Darul Syifa'

another spelling was Darussyifa'.. it is a place or institution where muslims receives religious medical treatment..people came to that place to have or find the other solution to treat their illness..

i just came back from that place..experiencing that kind of medical treatment..

for those that have any problem that related to your illness such as being sihir..having saka..having santau..darah tinggi..angin ahmar..etc..there for, Darussyifa' is the another alternative to cure the illness..

for more information..you can read the website by clicking here..Darussyifa'

2 comments:

Anonymous said...

Salam Saudari,

Saya nak tanya sikit. Bagus ke Darussyifa ni?

Saya ada problem skit nak dikongsi. Abang sepupu saya akan melangsungkan pernikahan tak lama lagi. Nak dipendekkan cerita, tgh diorang syok dok planning sume, tiba2 tunang dia punya perangai terus berubah, i.e. tanak kahwin, hati kat orang lain katanya, suka menipu, etc. Padahal diorang ni dah bercintan dekat 10 tahun dah and tunang ni mmg beria-ia sgt time diorang tgh planning tu. Kitorang mmg tgh suspek ade seko mamat ni tapi dia bukan org muslim and si tunang ni ada hint2 yg dia nak kat mamat tu. So.. kalo darusyifa ni bole tolong check if betul ke tunang abg spupu saya ni kena buatan org, gitau la ye. Tima kacih.

ACIT said...

pada y bertanya..
sy pon xleh nak kate bagus ke x..tapi mane2 tmpt y same dgn darulsyifa' ni..kalo xde kepercayaan dan keyakinan semasa menjalani perubatan..kesan nye xkan nampak dan berhasil..lgpon..kt darul syifa' ni byk guna kan ayat2 kalam allah..so..anda kene pecaye la pada tuhan jugak..agar kesusahan yang di hadapi dapat di atasi dengan cara y btol..