Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Sunday, February 7, 2010

saje nak share..

hari ini lastday klas swim..sangat la penat..kene buat breastrok 300meter..semput2..siap benti2 lagi..

abes klas terus siap2..kunun2 nak g dating kol 6stgh nye..tup2..orang yang di tunggu..xsampai2..

kol2..katenye stuck kt depan batu cave..thaipusam xabes lagi..depa2 itu..masih lagi sembah2yang..

tunggu2..kol8 baru die sampai..lame kan..padahal..batu cave ngan tempat i ni..dekat je pon..ish2..penat kate nye..sakit lutut lagi tu..macam orang tua..

amek2 i..terus g makan kat tempat febret die..makan pon bende same gak..febret die gak..i blanje..sebab da janji hari jumaat tu..

pas makan..g giant..shoping2..die kate i blanje lagi..amek2 semua barang..i amek biskut..die amek biskut gak..sampai kat kaunter siap pesan lagi..plastik asing2..tup2..die bayo..haha..tapi nak ikut kan..memang selalu pon camtu..kalo die xde beli barang baru i shoping kat giant tu selfsponsored..hoho..

ade penah sekali tu..die dok shoping barang2 die..i tukang ikut je..haha..terbalik kan..selalu girl yang shoping boy die yang ikut..ni i plak yang jadi tukang ikut..nak jadi cite..da penat kot asek die je yang shoping last2 die offer kat i nak ape..i pon ape lagi..xlepas kan peluang itu..rembat mane yang nampak..haha..

tamat kisah hari ni..

my own view..saje nak bagitau i dating ngan A.J tok entri x ni..da lama xdating..dating pon dua jam je tadi..ngam2 je dua jam plak tu..hebat kan..hahaha..

0 comments: