Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Saturday, February 27, 2010

magibon..

comel kan..

tapi hakikatnye..
ni link yuotube video die plak(time upload video tu ade problem lak)..tengahkene interbiu..tutup2 mulut lagi..cover line..hoho..
Magibon cover gigi bile cakap
..

my own view..mane la si magibon ni xglamer..banyak2 blog i pegi..ade la 5 in 10 blog buat entri pasal si magibon ni..and xpasal2 plak i pon da menglamerkan si magibon ni dalam blog i..tq for me..hoho..semua orang xsempurna..event die ade kelebihan but still die ade kekurangan nya..ciptaan Allah xboley dipertikaikan..

manusia..
bile die pandai..bodohnye bertingkat2..
manusai..
bile die bodoh..terus terusan buat bende bodoh..
manusia..
bile rupa cantik..perangai plak huduh nak mampus..
manusia..
bile die huduh..berhasad dengki plak..
manusia..
bile die baek..sebenanye ade udang di sebalik charkeytuew itu..
manusia..
bile die jahat..tapi hati nye masih ade taman bunga di dalamnye..
manusia..
memang susah nak di jangka..
manusia..
xsemua nye bersifat sempurna..
manusia..
hanya akal nye je yang membezakan die dengan haiwan..
manusia..
mudah digoda..
manusia..
insan yang lemah..
manusia..
dari ALLAH die datang..pada ALLAh jua die kembali..

10 comments:

Billet-DOux said...

Aching!.. leh copy? (ketara malas nak wat entri pasal Magibon (tul ke eja ne) eheheh)

Betul2, saya sokong manusia ne pelbagai.. huhu.

mysara said...

betul....
manusia ni ada bermcm2....

ACIT said...

bill..= cant copy ye..hoho..mcm mane ni..blogger men copy2..xsejati la camtu..huk2..

Polis Angkasa Gaban said...

halimah jongang.. hakhakhak

Aus said...

hahahahak , pandai cover rupenye ..
hahaha

Armyrule said...

patut la buat camtu jer video dia...xckp apa2...hahaha...adesh, fail jgk...hahaha

MéuzAngelo™ XXIII said...

kesian dia... ala, lps ni dia jadi feymes, mesti ade org nk sponsor dia betulkan gigi dia tuh.. hehe

muke comel, tapi syg gigi mcm tuh.. len kali sume kene jage gigi elok2 la.. nasihat sket adek2 kite yg kecik tuh.. ;D

Ainil Hawa said...

nobody is perfect..magibon kan manusia gak
hehe

aNoZ said...

laa.. die femes eh? hehe.. nice post. lps ni femeskan org lain lak. =P

zetysh said...

hoh? betul ke tu? mcm org lain je. yg gigi buruk tu mcm nmpk tua.