Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Tuesday, February 2, 2010

'Kenapa Mr Superman perlu bagi kamera digital ini kepada saya'

i mau itu kamera digital..mau sangat2..nape i mau sangat2 itu kamera..

1) sebab ianya free..xperlu la nak simpan duit untok beli..xkesah pon ape brand..janji nama nye kamera digital..

2) bile da dapat kamera digital sendiri..yang free plak tu..makanya..i xla jadi seorang yang jakun terhadap kamera2 orang laen..

3) oleh yang demikian..i boley la praktis skill photography i..i da ade kamera digital..mane la tau..dengan kamera digital pemberian Mr.Superman ni..i boley hasil kan gambar yang same cantik macam gambar yang amek guna kamera nikon D40 ke..kot2..i boley ikut kontes photo plak ke..pastu dapat plak hadiah lagi best..hehe...bukan tamak ye..

4)tiada lagi perasaan sedih apabila permintaan untok meminjam kamera digital ditolak..kan da ade kamera sendiri..bile2 mase boley pakai..terus je snap2..

5)bile da dapat kamera digital itu..maksudnya i pemenang..so..ini telah mengeratkan lagi silaturrahim di alam maya ini antara i dengan Mr.Superman...fyi Mr.Superman..i ni sangat la baek orang nye..kalo nak jadi kan i adik angkat..elok sangat la tu..nak jadikan anak angkat pon ok..nak jadi kan student pon ok..nak suh tolong cek kan homework student Mr.Superman pon boley..i berkelayakan ye..huhu..

6)bile da ade kamera digital ni nanti..i da xheran da ngan hp canggih2 ni..pakai hp biasa pon boley..al maklumla..kamera digital punye shoot lagi lawa dari kamera hp..jadi..masalah kecurian hp yang selalu melanda pada diri i ni xkan berlaku lagi..yela pasni i pakai hp murah je..sape la nak curi..pencuri pon kesian kot kat i..fyi..hp yang i pakai sekarang ni pon hp pinjam..A.J punye hp..kesian kan i..

ermm..itu je rase nye kot nape Mr.Superman kene bagi kamera digital kat i..naseb i baek..i dapat..kalo x..tebalkan muka jela g pinjam kamera orang laen..hoho..lagi satu kan..kalo dapat kamera digital ini..sampai bile2 i akan ingat u tau Mr.Superman..ngee..

jadi..pada sape2 nak kamera digital free..boley la uols semua join kontes jang dianjurkan Mr.Superman..

untuk keterangan lanjut sila klik di sini..

tarikh tutup kontes ini : 23 Februari 2010..

0 comments: