Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Thursday, February 18, 2010

~Ezma, you jump, i jump! contest~

ermm..i join kontes lagi..padahal i ade saimen perlu dihantar esok..tapi sebok jugak nak ronde2 blog..apa kes kan..well..hoho..

ronde2 kali ni menyebabkan pertemuan kontes yng i nak join..

banyak gak kontes i jumpe..akan tetapi..i pilih ini kontes untuk di participate kan..sebab i ade gamba lompat si katak lompat itu..haha..

kontes ini hanya memerlukan anda meletakkan gambar anda melompat..xkira la lompat jenis ape..lompat katak..lompat bintang..lompat huruf J..lompat malu2 kucing..etc..haha..

cik ezma yang sponsor kontes ini..blog e.Z.m.@.Li.Z.@

untuk join kontes ini and keterangan lanjut sila klik di sini..

fyi..i tau kontes ni dari blog My Own Story..name blog lebih kurang name blog i je kan..My Own View..hoho..

kepada en Elly and Marumaruchan..jom r join kontes ni..ke korang da join.huhu

tada...gamba i star jumping..

susah oo nak snap gamba ni..siap2 tersenyum fully teeth lagi..uol boley ke buat..hambek..kredit to acom for taken this picture..picture was taken at cameroon higland ye..ikut klas photography acom buat outdoor activiti..jalan2 yang free..siap dapat duit makan lagi..hua3..walaupon selekeh je dressing i..tapi i tetap buat star jumping..siap di senyum siniskan lagi oleh penonton2 di tepi..tula..amek lagi gamba kat tempat yang open public..apekan daya..woooo..