Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Tuesday, February 2, 2010

2hari yang penat..

ermm..sangat letih..xcukup tido..kat kelas banyak kali i menguap..badan pon letih2..makan pon xsempat..
MySpace

itula akibatnye..kalo selalu buat keje last minit..

padahal last week i cuti seminggu..memang betol2 cuti..langsung xhengat pada saimen and midterm dis week..hoho..padan muka i..haha..
MySpace

tapi 2hari ni..i xde gado2 ngan A.J..tu yang best nye la..lately asek gado je..becoz i yang gedik..ngade2..cewek..
MySpace

plus..A.J kat kampung..one of his auntie involved in an accident..tu yang xgado kot..menghormati keadaan..huhu..
MySpace

i pon..da tau badan da over limit usage of energy..lagi mau g swim semalam..konon nak slim..cmni la jadi nye..da seminggu x swim..bile g swim semalam..rase cam xcukup napas je..tu yang bile kuar dari swimming pool tu terus je rase penat yang sangat2..
MySpace

malam tadi pon tido kol 4pagi..siapkan outline..pegi kelas..cekgu xmintak pon..sedey..
MySpace

hari ni ade midterm..tapi baru baca malam tadi pas buat outline..tapi..result nye sangat la mengejutkan..coz i dapat full mark..haha..tapi jenuh gak mate i ni tadi terjuling2 time jawab paper..tuttt??hoho..
MySpace

pagi tadi sangat2 la terasa nak demam..tapi elok plak pas makan..haha..maybe dari malam semalam nye i xmakan..pagi2 i terus la perasan sakit..psikologi mental i xstabil..xcukup tido..tu yang terperasan rase nak sakit je..
MySpace

pastu i ngan adek i yang terchenta itu..berdiskusi hangat kat facebook..tapi da malas nak amek kesah hal itu..i am off from that kes..
MySpace

ni pon..i tgh pening la..ape agak nye nak bagi hadiah kat kezen i ni..besday die..perluke nak pikir sekarang..padahal nexweek kot besday die..
MySpace

tapi xpe..esok i ade date..date ngan rumet i ye..nak g tengok movie..cite adnan sempit..yeay!!..esok last day ye cite tu kat klcc..
MySpace

my own view..last minit work boley mengacau bilau kan hidup uols..so jangan la buat perangai camni..but still i akan buat jugak..hahaha..xpenah nye serik..sebab bile buat last minit..i akan beri full komitmen pada kerje tu..dan hasil nye amat la memberangsangkan..hoho..nasib i baek..kan2..
MySpace

0 comments: