Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Thursday, January 28, 2010

malam keliwon..woooo..

bunyi cam seram kan..haha..memang seram pon i rase malam ni..ni semua gara2 cite2 seram kat tv la ni..waduh2..rumah i xde astro..jadi hanya layan channel2 yang free sajo..huk2..MySpace

kisah nya bermula begini..

kol 8..i da bawak da artikel..saimen la..kene buat review..cuti da lama..da nak abes da kot..baru nak cek keje sekolah..haha..i bawak gi bilik mummy i..kunun2 nak study sambil nuntun..last2 i terturu(tido makne nye in jawa)..

terbangun tatkala hp i berbunyi..A.J kol..cakap mau pegi makan dengan member kampung nya..siap i da buat appointment awal2..nak gi giant ngan die ahad ni..susah kan ngan bf sendiri pon nak kene ade appoinment bile nak dating..kunun..

pas itu..xleh tido da..layan tengok tv plak..tuka2 channel..start dari tv1..kendian..tv2..kendian..tv3..kendian..ntv7..kendian..tv8..kendian..tv9..pastu patah balik ntv7..cite seram oo..

cite kat ntv7 ni start kol9..arahan khabir bhatia..yang buat cite kekasihku seru tu..tajuk cite seram ini da lupa..maap ye..hoho..dis week die pertontonkan kesah toyol..seram..cite melayu tapi cakap omputih..jadi semacam x seram jadi nye..bukan nak kate i xpaham omputih..peliss..cam xdapat feel seram tu sangat la..yela..cite melayu tapi cakap omputih..cube la uols try tengok next week kol9 ye..kat ntv7..feel good channel..haha..promo lebey nampak..

pastu..i keluar dari bilik mummy..lepak kat luar ngan embah wedok i..layan plak cite seram kt tv3..oooi..seram uols..1st time tengok..haha..

pastu nak g toilet..yang jauh nye xseberape langkah dari tempat tengok tv tu..tapi..pasang lampu..ya hampun..embah wedok i siap cakap.."aik..buat kenduri kat dapur ke pasang lampu2 terang2 ni.."i pon jawab la.."takot la embah..seram.."..tapi sempat lak amik mangkuk sebab nak makan pengat labu and keledek yang ade dalam peti ais tu..sodap..huhu..nak gi ke tv balik pon berlari2..haha..takut..

pengat keladi ngan labu..kunin2 oren kaler die..
air sunquick..basahkan tekak..kunin2 oren jugak kaler die..
takut punya pasal plus kemproh nye i..jari sebagai pengganti sudu..hoho..

my own view..agak korang la..korang rase i nye situasi seram x malam ni??..jawab2..!!!..hoho..entri kali ni..seram yang x seram..kan2..adoiyai..kan uols jugak yang kene baca repekan i..tq..xoxo for uols..auww..!!??

0 comments: