Haaluu...

My photo
i am mixed with jawa plus melayu and i am proud to be a daughter of my mummy jutawan aka Wak Roza..

Sunday, January 31, 2010

Friendship Contest


semenjak 2 menjak ni..terajin nye i nak join kontes anjuran blogger sekelian..hari ni je da dua kontes i join tau..bukan nye tamak ye..no..saje mencuba nasib..sambil2 tu merapatkan silaturahim antara blogger..xgitu uols..huhu..

oleh itu..terjoin nye i untuk kontes kali ni kerana..i terperasan blog The Writer..punye hupdate pasal kontes ni..tapi..bukan die yang anjurkan ye tapi Cik Mar tuan blog HANYA AKU yang anjurkan..

so Cik MAr kate kene bubuh gambar yang menunjuk kan kefrendshipan nye antara i and kawan2..here the picture..

in this picture : i..junior i..rumet i..picture was taken kat opis kolej weols..time tu ade programme dalam kolej..ade pameran rumah hantu..ade plak mayat berbungkus..so weols pon take2 the photo..credit for acom for being the photographer..gambar goyang kos photographer shaking tangan die..almaklum la..weols kan tengah amek gambar ngan mayat tu..nampak kan..hoho..seram..misteri mahalah maryam(nama kolej weols)..

persahabatan telah terjalin antara rumet and junior..ececeh..nampak kan kefrendshipan nye dalam gmbar ini..sempoi abes 3 orang itu bergambar dengan mayat..tersenyum2 ketakutan lagi tu..ekeke..

so..bagi2 yang berminat untuk menyertai kontes ini..untuk keterangan lanjut sila klik di sini..

ingat ye..tarikh tutup kontes : 12 februari 2010..cepat2!!


my own view..i gile kontes kot skang ni..huhu..tu all my friend..i sayang kamu kalo kamu baek ngan i..kalo kamu jahat ngan i..i buat dek saje..ade i kesah..kamu yang jahat..i tetap menten baek punya budak ok..hahahaha..

1 comments:

tujuhhariseminggu said...

kontes lagik... suka suka suka... :p